Log-in
 
Arrangementen PDF Afdrukken E-mailadres

Ook voor het organiseren van incentives, personeels-uitstapjes, cursussen, seminars en trainingsweken is een zeiltocht een prima alternatief. In overleg zijn op maat gesneden programma's mogelijk die uw verblijf aan boord tot een inspirerende en onvergetelijke belevenis kunnen maken. Waar waait de geest beter dan op het open water!

Er zijn talloze programma varianten te bedenken zoals een bezoek aan het Zuiderzee museum in Enkhuizen, aanleggen in een mooi Fries stadje of met meerdere schepen een wedstrijd zeilen. U kunt uw relaties ook uitnodigen aan boord van onze schepen tijdens een van de grote zeilmanifestaties zoals het Skûtsjesilen, Sail Amsterdam, Delfsail en de Kielerwoche. Voor meerdaagse tochten kunt u uiteraard gebruik maken van de uitstekende overnachtingsmogelijkheden aan boord.

Heeft u iets te vieren dan kunnen wij u hiervoor het juiste programma bieden. Wat dacht u ervan om uw jubileum op een originele manier te vieren aan boord van een groot zeilschip, bijvoorbeeld gecombineerd met catering en een muzikale omlijsting.

Voor een trouwerij is een zeventiende eeuws stadhuis in een van de oude IJsselmeerstadjes een uniek decor. Onze zeilschepen kunt u, al dan niet zeilend, inzetten voor een receptie of een feest. We gaan graag op uw wensen in.

Wij garanderen u een eersteklas service - van de organisatie van het vervoer, het reserveren van een museum tot de culinaire verzorging aan boord.
 

 
middendek stuurhut kamers