Log-in
 
Catering PDF Afdrukken E-mailadres

Wij bieden u verschillende mogelijkheden:

catering schippersgerecht Tweemast Schoener 't wapen fan Fryslan, zeilen ijsselmeer, zeilarrangementbootreizen op het IJsselmeer, groepszeilen in Nederland, groepsarrangementen waddenzeeWij verzorgen u van A tot Z

U kunt natuurlijk voor het gemak kiezen. Een van onze uitstekende koks kan maaltijden voor u aan boord bereiden, of u maakt gebruik van onze catering. In overleg verzorgen wij voor u een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. Voor het diner kunt kiezen voor een diner met een menu, een uitgebreid buffet of uit traditionele schippersgerechten.. Een specialiteit is ons captains- en admirals-buffet of een welkomstsouper met vlees en vis.

Uiteraard houden wij rekening met vegetarische en dieetwensen.

Zelfverzorging

Onze gasten kunnen zelf koken in de goed geoutilleerde kombuis. Voor een gedetailleerde beschrijving van de inrichting van de kombuis verwijzen wij u naar de pagina over het interieur.

Boodschappenservice

Wie besluit zelf de keuken in te gaan, kunnen wij ook een bood-schappenservice bieden. Voorgedrukte boodschappenlijsten waarborgen volledigheid. U hoeft alleen maar de lijst in te vullen en de proviand wordt aan boord afgeleverd tegen normale winkelprijzen. Alleen voor de bezorging wordt een klein bedrag in rekening gebracht.
 

 
salon nieuwe boeg campagnedek isoleren middendek bar